2 Haziran 2014 Pazartesi

Evlilik Teklifleri


Eskiden evlilikler "Allah'ın emri, peygamberin kavli.." diye başlardı. Günümüzde ise bu cümleye sıra gelmeden sorulması gereken bir soru var: Benimle evlenir misin? Eğer bu kararı verdiyseniz, sevgilinizin vereceği cevap da aşağı yukarı bellidir. Ancak işinizi riske atmamak için ona unutulmaz bir evlilik teklifi yapmaya ne dersiniz?


Unutulmaz evlilik teklifleri konusunda uzman bir şirketten yardım almanız işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bir kumsalda, sinemada, yatta, helikopterde, sokakta, evde... Aklınıza gelebilecek her yerde size özel sürpriz evlilik teklifleri düzenleyebiliriz. Bu konseptlerden hangisinin kız arkadaşınıza uygun olduğuna karar vermek de kolay olmayacaktır. Hatta bütün bu alternatifler dışında, dünyada daha önce hiç yapılmamış, eşi-benzeri olmayan bir teklif  de kugulayabilirsiniz.

Evlilik teklifleri artık bizim dünyamız haline geldi. Öyle organizasyonlar düzenliyoruz ki, kesinlikle evlenmek istemiyorum diyen pek çok arkadaşımız bile daha önce gerçekleştirdiğimiz organizasyonları görünce aniden evlenme moduna giriyor. Biz de bu durumda yaptığımız işin ne kadar keyifli olduğunun bir kez daha farkına varıyoruz.

Teklifinizi yapacağınız sırada her detayı gözden geçirmenizde yarar var. İmkanınız varsa, teklifin yapılacağı mekana teklif gününden önce gidip bir göz atın. Bir organizasyon şirketiyle çalışacaksanız ekipten birileriyle en azından ekip lideri ile tanışın. Heyecanlanmanız çok güzel ancak felaket tellallığı yapmayın. "Acaba her şey yolunda gidecek mi? Bir sorun çıkar mı? Ya bir şeyler ters giderse?" gibi sorularınız, evrene gönderilmiş bir dilek gibi organizasyon anında size dönebilir. Siz her şeyin mükemmel olması için elinizden geleni yapın. Her hangi bir olumsuzluk yaşarsanız da moralinizi bozmadan nazar boncuğu olarak kabul edin. Yaşanabilecek bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak, en azından minimuma indirmek için de yine profesyonel destek almanızı tavsiye edebiliriz :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder